Актьорът Алек Болдуин съобщи, че е постигнал гражданско споразумение със семейството на

...
Актьорът Алек Болдуин съобщи, че е постигнал гражданско споразумение със семейството на
Коментари Харесай

Неочакван развой по делото с Болдуин

Актьорът Алек Болдуин заяви, че е постигнал гражданско споразумение със фамилията на дамата, която простреля смъртоносно с реквизитен пистолет на снимачната площадка предходната година. Американският артист е държал револвер " Колт " по време на подготовка за " Ръст ", уестърн, който се снима в Ню Мексико през октомври предходната година, когато е изстрелял военен патрон, убивайки 42-годишната Халина Хътчинс.

" Имаме удоволствието да обявим уреждането на гражданското дело, заведено от името на фамилията на операторката Халина Хътчинс ", съобщи Болдуин в обява в Instagram. " По време на този сложен развой всички резервираха предпочитание да направят това, което е най-хубаво за сина на Халина ", добави артистът.

На Болдуин, който е продуцент, както и звезда във кино лентата " Ръст ", е било казано, че револверът е безвреден, и по-рано той съобщи, че не е натиснал спусъка. Продукцията на кино лентата ще продължи през януари, оповестиха основателите на кино лентата в изказване, като брачният партньор на Халина, Матю Хътчинс, ще поеме ролята на изпълнителен продуцент.

" Нямам никакъв интерес да вземам участие в обвинявания или да отдавам виновност (на продуцентите или на господин Болдуин) ", сподели Матю Хътчинс в изказване. " Всички ние имаме вяра, че смъртта на Халина е ужасяващ случай. "

Според Матю Хътчинс " всички първични основни настоящи лица "  ще се завърнат на снимачната площадка.

Режисьорът на " Ръст " Джоел Соуза, който също е потърпевш по време на фотосите, съобщи, че ще посвети работата си по кино лентата отсега нататък, " на удостояване на наследството на Халина ".

" Въпреки че сигурно ще горчи, съм удовлетворен, че в този момент дружно ще довършим това, което Халина и аз започнахме ", сподели той в изказване.

Съдебният иск на фамилията е едно от поредицата цивилен производства по отношение на съдбовната пукотевица, която предизвика потрес в Холивуд и докара до апели за непрекъсната възбрана на оръжията на снимачните площадки. Разследващите не са повдигнали престъпни обвинявания по отношение на нещастието, само че отхвърлиха да ги изключат против всички забъркани, в това число Болдуин.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР